La Frutek Industrial, ne mândrim cu furnizarea de soluții de top pentru industria de productie ambalaje PET, PPT sau rPet. Având o experiență vastă și o prezență globală impresionantă, SIDE Global prezintă în portofoliul său o gamă de mașini de suflat pentru PET care definesc inovația și durabilitatea.

Istoric și Prezență Globală

Fondată în 1974 de Enric Birosta și acum sub conducerea celei de-a doua generații, SIDE a devenit un nume de încredere în domeniu, extinzându-și prezența si in Romania prin Jo Grup SRL, demonstrând angajamentul pentru piața Europei de Est și răspuns rapid nevoilor clienții săi.

Servicii Incomparabile

Frutek Industrial, în parteneriat cu SIDE, oferă servicii complete care includ proiectarea ambalajelor, optimizarea ambalajelor tip PET, soluții noi de material și design, precum și asistență tehnică și mentenanță post-vânzare. Expertiza noastră înseamnă că suntem capabili să răspundem rapid la nevoile clienților, asigurându-ne că operațiunile lor rămân eficiente și profitabile.


Gama 2000 Series – Versatilitate pentru Toate Volumele

De la flacoane mici la mari, gama 2000 Series acoperă o varietate de nevoi, oferind mașini capabile să producă de la 200 ml la 12 L, cu un output impresionant de până la 10.000 de sticle pe oră. Indiferent de cerințe, aceste mașini sunt construite pentru performanță și fiabilitate.


Gama 3000 Series – Productivitate Înaltă

Când vine vorba de volum mare și eficiență, seria 3000 este exemplul suprem. Cu capacități care ajung până la 18.000 de sticle pe oră, aceste mașini pentru suflare PET sunt ideale pentru operațiunile care necesită o producție de mare viteză fără a compromite calitatea.


XXL Series – Pentru Dimensiuni Extra Mari

Pentru necesitățile de ambalare la scară largă, seria XXL acceptă formate de până la 50 L, inclusiv sticle HOD (home office delivery) refillable și one-way, precum și butoaie de bere, oferind soluții personalizate pentru produsele unice ale clienților noștri.

Personalizare Pentru Fiecare Industrie

Cu un focus specific pe inovație, SIDE și Frutek Industrial oferă mașini suflare PET specializate pentru o varietate de aplicații – de la sucuri la produse de îngrijire personală, uleiuri comestibile, și multe altele. Avem soluția potrivită pentru fiecare nevoie de productie ambalaje.

Cu SIDE Global și Frutek Industrial, veți găsi partenerul ideal pentru echipamentele și serviciile de producție ambalaje PET.

Vă invităm să ne contactați pentru a discuta cum soluțiile noastre pot sprijini și îmbunătăți producția dumneavoastră!