De ce sa alegiFruTek Industrial ?

Suntem principalii parteneri si reprezentanti pentru producatori traditionali de echipamente industriale de profil din Europa.
Beneficiem de experienta tehnica in domeniu, realizand proiecte industriale personalizate
pentru cei mai importanti producatori de sucuri naturale din Europa de Est.
Selectam echipamentele tehnice optime si oferim solutii personalizate destinate industriei de profil.

Consultanta tehnica

Modulele si echipamentele industriale pentru procesare legume si fructe, productie sucuri naturale, pasteurizare, imbuteliere si etichetare sau alte utiliaje specifice industriei de profil, formeaza ansambluri industriale personalizate.

Consultanta tehnica reprezinta prima etapa importanta in realizarea proiectului dumneavoastra industrial, astfel incat solutiile tehnice selectate sa corespunda nevoilor dumneavoastra de utilizare si productie.

Vanzare echipamente industriale

In baza consultantei tehnice se va structura cu atentie oferta comerciala, optimizata bugetului de investitii stabilit impreuna cu dumneavoastra.

Avand in vedere importanta si valoarea bugetului investit in echipamentele industriale de productie, aceasta etapa comerciala este atent analizata si personalizata pentru a corespunde atat din punct de vedere tehnic cat si financiar.

Transport si instalare

Procesul complex de fabricare al fiecarui modul, construirea, automatizarea, testarea si asamblarea fiecariei linii industriale in facilitatile noastre de productie, garanteaza buna functionare a echipamentului.

Pentru a asigura si mentine calitatea si buna functionare a echipamentelor comercializate, acordam o deosebita atentie ambalarii si transportului din fabrica la unitatea de productie a clientului final.

Punere in functiune

Serviciile noastre specializate pot include asamblarea si punerea in functiune a echipamentelor. In cadrul acestei etape, intreg ansamblul de productie este instalat si pregatit pentru programare si testare cu respectarea normelor tehnice.

In cadrul acestei etape, se realizeaza ajustarea parametrilor de functionare si punerea in functiune finala.

Instruire utilizatori

Avand in vedere complexitatea echipamentelor si sistemelor de productie industriala, in cadrul procesului de punere in functiune au loc sesiuni de pregatire teoretica si practica a personalului in vederea utilizarii si intretinerii echipamentelor comandate.

Mentenanta tehnica

Aparatura si tehnica folosita in industrie pentru prelucrare materie prima, imbuteliere, etichetare si alte operatiuni specifice, datorita calitatii superioare a componentelor, are o durata lunga de exploatare.

Pentru a mentine in parametri optimi de functionare echipamentele achizitionate, se recomanda suplimentar operatiunilor specifice de mentenanta corectiva in cadrul careia se calibreaza parametrii de functionare, intretinerea tehnica preventiva trimestriala efectuata de echipa noastra tehnica.